SECTIONALE POORTEN

Voor manuele of automatische poorten bent u bij Poorten & Zonwering aan het juiste adres. Wij bieden kantelpoorten, sectionale poorten en draaipoorten aan. Ook vensters in de poorten zijn geen probleem.

Bent u op zoek naar sectionale poorten?

Dan moet u bij Poorten & Zonwering  te West-Vlaanderen zijn.

U kan bij ons terecht voor zowel de installatie van nieuwe poorten als voor de automatisering van bestaande garagepoorten. Wist u bijvoorbeeld dat u op de motor van een geautomatiseerde poort bovendien 5 jaar garantie krijgt?

Wij hebben een groot assortiment in verschillende kleuren, gaande van stijlvol beglaasde tot en met inbraakvrije poorten. Wist u trouwens dat u een premie tot EUR 695 kan ontvangen wanneer u een inbraakvrije garagepoort laat zetten?

sectionale poorten

Bij Poorten & Zonwering kunt U rekenen op:

  • Topkwaliteit aan democratische prijzen
  • Professioneel advies door jarenlange ervaring
  • Een breed gamma van kwaliteitsmerken
  • Nauwkeurige opmeting door onze eigen medewerkers
  • Professionele installatie en perfecte detailafwerking door door ervaren vaklui
  • Uitgebreide en betrouwbare dienst na verkoop

Kortom, bij Poorten & Zonwering verzorgen wij een afwerking tot in de details, van a tot z. De klant staat bij ons steeds centraal, en wij zoeken steeds oplossingen op maat van uw noden en budget.

Wij kunnen u helpen!

Onze service is een garantie op kwaliteit & onklopbare prijzen. Onze toonzaal is vrijblijvend geopend na afspraak. Bel ons voor een afspraak, u bent altijd welkom!

U kunt o.a. in de volgende regio’s beroep doen op ons

BeernemBlankenbergeBruggeJabbekeKnokke-HeistOostkampTorhout – ZedelgemDiksmuideKoekelareKortemarkIeperPoperingeWervikZonnebekeAnzegemAvelgemDeerlijkHarelbekeKortrijkKuurneLendeledeMenenWaregemWevelgemZwevegemDe HaanGistelIchtegemMiddelkerkeOostendeOudenburgHoogledeIngelmunsterIzegemLedegemLichterveldeMoorsledeRoeselareStadenArdooieMeulebekeOostrozebekePittemTieltWielsbekeWingeneKoksijde – NieuwpoortVeurneAalterOudenaardeGentDeinzeMaldegem

Hebt u nog vragen? Wilt u een offerte?

Neem dan zeker vandaag nog contact op met ons! Ons team staat voor u klaar.

Menu